Går du rundt med konstant tankemylder
der forstyrrer din nattesøvn?

Få styr på dit tankemylder
og opnå en god og rolig søvn

En stærk kombination:

Samtale og Refleksterapi – hvorfor det virker så effektivt?

Jeg har nu gennem flere år arbejdet med mennesker der kommer med mange forskellige udfordringer, der spænder ben og gør hverdagslivet trist, ensomt og udfordrende. Den bedste, mest effektive og yderst behagelige metode, jeg er kommet frem til, for at opnå klarhed, få redskaber med sig og en indre ro og robusthed, er gennem en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi.

Samtalerne, hvor du bliver opmærksom på mønster og vaner og samtidig får redskaber til at ændre din dagligdag på en ny hensigtsmæssig måde. Ansigtszone – og refleksterapien, der med sin dybdegående påvirkning af centralnervesystemet, virker yderst beroligende på krop og sind og samtidig arbejder dybt for at opnå balance i hele kroppens kemi. To elementer der går hånd i hånd i din healings proces hen imod en gladere, mere robust og roligere dig, når tankemyldret forsvinder og du får en god nattesøvn.

Yderst virkningsfyldt og behageligt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen.

1 1/2 times sessioner i en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi –  en unik helbredende og effektiv måde at arbejde med sine udfordringer.

Ansigtszone- & refleksterapi

Ansigtszone-& er en metode, hvor hele kroppen via reflekszoner og reflekspunkter i ansigtet behandles for symptomer/ubalancer – som derved bringes i balance.

I Ansigts Refleksterapi stimuleres en række punkter og reflekszoner, primært i ansigtet, men også på fødderne. Når man intensivt og vedvarende stimulerer disse reflekszoner, påvirkes hjernens plasticitet, centralnervesystemet, blod- og lymfekredsløbet mv. Derved kan man behandle fysiske og psykiske problemer og sygdomme.

Jeg tilbyder et forløb:

Forløb over 5 gange, hvor du har mulighed for at finde ud af, at få styr på dit tankemylder og derned en bedre søvn, så du kan klare hverdagens udfordringer med en indre ro og robusthed til glæde for dig selv og dine omgivelser.

Egenomsorg

Mærk dig selv og dine kompetencer.

Mange mennesker har deres opmærksomhed rettet mod, hvad de ikke vil og ikke kan. Her sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden gerne vil og hvad du har mulighed for. Derved bliver der skabt en positiv og dynamisk “aura”, som vil præge såvel dig selv som omgivelserne og din sociale sfære.

Samtalerne handler ikke kun om at få ønsker indfriet, men også om bevidste fravalg, selverkendelse og prioritering.

Få krop og sind i balance, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Kom ud af den stilstand du er bragt i og nyd i stedet personlig udvikling med uanede ressourcer og glæde i dit hverdagsliv.

Hvad hvis du kunne opnå ro og bedre søvn i hverdagen og få:

 • Overskud i hverdagen
 • Få styr på tankemyldret
 • Robusthed
 • Sætte dine grænser
 • Gør brug af dine ressourcer og få uanede kræfter

Hvad er det din krop forsøger at fortælle dig?

Er følelserne dine – eller kan det være en følelse der ”blev plantet” i dig, da du lå inde i din mors mave? Megen forskning tyder på, at nogle følelser som man ikke kan relaterer til noget konkret, eller man undres over, da man ikke kan se, hvorfor følelsen lige skulle dukke op nu, – kan være at ens mor i en periode har haft det svært under graviditeten med dig – og nu har du følelsen. Det kan blandt andet være de følelser, der ligger som blokeringer hos dig som celle hukommelse og det er dem, vi heldigvis kan ændre på. Det kan selvfølgelig også være et traume opstået på et tidspunkt i dit liv – gammelt eller nyt – men vigtigst af alt – traumet kan opløses på en meget nænsom, blid og effektiv måde via de terapeutiske samtaler i kombination med ansigts zone – og releksterapi.

Mønstre der kommer fra fostertilstanden ( Fra mor og hendes mønster – er ikke noget du behøver at bære på – men befri dig for det.

Kroppen er en sladrehank – hvad forsøger den at fortælle dig?

Lyt til signaler

Vi finder ind til, hvad der ligger bag dit tankemylder

Samtale og ansigtszone / ansigtsrefleksterapi er en stærk kombineret behandling, hvor vi sammen finder frem til, hvad der ligger til grund for dit tankemylder og dermed manglende søvn.

Du bliver mere sikker på, hvad der er indenfor din kontrol og dermed noget du har indflydelse på. Du vil opnå en erkendelse af, hvad der er udenfor din kontrol og dermed noget du kan lære at acceptere uden yderligere involvering og forkert brug af din energi.

Dine ressourcer og kompetencer bliver åbenlyse og brugbare. Du finder ind til dine kernekompetencer og integrerer dem i såvel dit privatliv som i dit arbejdsliv. En robust, stærkere og gladere dig.

Tankemylder tager over og den negative spiralen går nedad…….

Den negative spiral – hvad søvnløshed kan føre til:

 • Følelsen af udbrændt, træt, ensom eller rodløs
 • Manglende selvværd
 • Irritation og svært ved at overskue hverdagen
 • Mangel på livslyst
 • Svært ved at overskue hvilken vej livet skal tage.

Efter dette forløb vil du:

 • Mærke din egen råstyrke
 • Øget selvværdsfølelse
 • Overskud
 • Kunne sætte dine grænser
 • Kende dine ressourcer og gøre brug af dem
 • Vide hvilken vej du skal i livet

Klientudtalelser:

Dette forløb er for dig der har brug for:

 • At få ro i hovedet og bedre nattesøvn
 • At øge din selvværdsfølelse
 • At kunne sætte grænser
 • Ro til at overskue din situation og vide hvilken vej du skal gå.
 • Kende og gøre brug af dine ressourcer
 • Slippe de negative mønstre du har fået med dig – og gør brug af de erfaringer du har fået med dig

Når mange af os støder på barrierer eller ikke kommer videre, selvom vi måske godt ved, hvad det handler om, så kan få terapeutiske samtaler, måske være dét der skal til, for at skubbe dit liv et skridt videre i den rigtige retning.

Det handler om at finde en balance mellem det man tænker, det man føler og den måde man handler på. Dét er et helhedsorienteret menneske syn. Jeg hjælper dig trygt igennem en proces, hvor du bliver bevidst om dine følelser og lærer at sætte de grænser, du måske aldrig sådan rigtigt har turde sætte før. Derigennem får du mod og energi til at handle, så du kan skabe det liv, der giver mening for dig og gør dig glad.

Igennem samtale – terapien vil du kunne dykke ned i dine udfordringer, fyldt af AHA-oplevelser og spørgsmål, du ikke lige havde tænkt på, at stille dig selv.

Om Anne-Dorte Wæver:

Anne-Dorte Har over 20 års erfaring i at møde mennesket lige der, hvor de er og hjælpe med at genfinde/ genvinde egne ressourcer. Anne-Dorte´s evne til nærvær og empati skaber tillid og tryghed så troen på den proces vi har gang i, bliver rigtig godt.

Anne-Dorte er passioneret optaget af at få krop og psyke i samspil. Kroppen husker helt tilbage fra fostertilstanden og gemmer på de følelsesmæssige udsving der jo hele tiden er en del af det, at være menneske på godt og ondt.  Derfor har hun nu gennem mange år valgt at samtalen ikke kan stå alene – men ved at tilføje ansigtszone-& refleksterapi i sine terapi timer, give kroppen l lov til nænsomt at slippe på gamle ophobede følelser og dermed frigive nye stærke ressourcer, man ikke vidste man var i besiddelse af.

Dette får du også med:

GRATIS FØRSTE SESSION:

Den første session tilbyder jeg gratis for, at du kan møde mig og høre mere om forløbet. Vi lægger sammen en plan for forløbet, og du får en forsmag på ansigtszone-& refleksterapiens virkning. Du skal her afsætte 45 min.

Ja tak – jeg er absolut dette forløb værd!

5 X 1 ½ times samtale og behandling i vekselvirkning alt efter, hvad du har behov for kr. 5.500,-

Din pris kr. 4.250,-