30 års erfaring med mennesket i centrum


Jeg er uddannet psykoterapeut, coach, ansigtszone-og refleksterapeut, temprana terapeut og er certificeret instruktør/underviser for Lone Sørensen i Danmark bla. specialet “Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner”. Derudover underviser jeg i flere kurser indenfor refleksterapien og udbyder workshops, med hovedvægt på selvudvikling.

Uddannelse og kurser

Jeg har en socialpædagogisk uddannelse og 30 års erfaring med at arbejde med mennesket i centrum.

–      1985: Socialpædagog fra Statens Pædagogiske Seminarium.
–      1990: Bach’s blomsterterapeut, Under Elmene
–      1998: Psykoterapeut fra Specular, Århus
–      2005: Startede selvstændig virksomhed
–      2007: Certificeret life- og businesscoach fra Sofia Manning, Manning Inspire Inc.
–      2008: Certificeret stresscoach fra AS3 Work&Care.
–      2012: Ansigts Refleksterapeut med speciale i klienter med særlige behov.
–      2013: Certificeret instruktør i Danmark for Lone Sørensen.
–       2019: Temprana terapeut

Derudover har jeg arbejdet med sparring, supervision, forældresamtaler, neuropædagogiske kurser og forløb.

Ansigts Refleksterapi

Lysten til at arbejde med mennesker har ført mig videre i arbejdet med Ansigts Refleksterapi. Metoden har vist mig, hvordan den er med til at åbne op for flere parametre og virkningsfulde kombinationsmuligheder i arbejdet med mennesker. Terapeutiske samtaler og Ansigts Refleksterapi er en virkningsfuld kombination især til behandling af stress og traumer og giver gode, effektive og holdbare resultater.

Børn med særlige behov har altid i mit arbejde som socialpædagog haft en stor plads i mit hjerte. Det er da helt naturligt for mig at arbejde med børn, og at bruge Ansigts Refleksterapien som en virkningsfuld stimulering til de børn, der lider af dysfunktioner.

Skærmbillede 2020-03-08 kl. 18.30.53
Skærmbillede 2020-03-08 kl. 18.31.07

 

Inspiration

Inspiration, sparring og selvudvikling får jeg gennem supervision, kurser, mine netværksgrupper, familie og venner. Det er en stor del af mit liv og fuldstændig uundværligt for mig. Jeg sætter en ære i at “tage min egen medicin” og være skarp i forhold til de mennesker og udfordringer, som jeg skal hjælpe.

For mig er det væsentligt at arbejde med “det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem tanker, følelser og handlinger. På den måde bliver vores ressourcer åbenlyse og brugbare i vores individuelle livsproces.

Vil du læse mere om, hvad der inspirerer mig, og hvad jeg brænder for, så klik her: At få sjælen til at smile.

 

Privat

Jeg er gift med en dejlig mand, og har to skønne døtre og dejlige svigersønner – og har også fået ærestitlen: mormor! Vi bor alle i København, og sammen nyder vi livet i byen og ved stranden i vores sommerhus.