Jordnært og konkret

Det er meget vigtigt for mig, at vores samarbejde er jordnært og konkret – seriøst og med humor. 

Jeg har nemt ved at sætte mig ind i andres tanker, følelser og forstå dem der ud fra. For mig er ét af de vigtigste redskaber i coaching at evne empati og turde bruge sin intuition, for at kunne nå ind til, hvad den enkeltes problematik i virkeligheden handler om.

En af mine styrker ligger i at fastholde det enkelte menneske i det, de rigtig gerne vil, og ud fra egne kompetencer og resurser at finde mod til at tage ansvar for eget liv – i tanker, følelser og ikke mindst i konkrete handlinger.

Vi skaber i samspil et trygt miljø, hvor du kan tage chancer og tænke anderledes end du plejer. Det vil give dig mulighed for at træffe nye valg og handle anderledes.

Hos mig møder du en terapeut, der har en god evne til at lytte, at være nærværende, tillidsfuld og troværdig. Det er dig det handler om – og jeg er din hjælper.

Hører du til én af dem, der tænker bedst, når du er i bevægelse, kan vi sagtens holde vores møder mens vi går ved strande, i en skov eller på anden måde finde en løsning, som du har det bedst med.

I mine samtaler lægger jeg vægt på

  • At udgangspunktet er din situation, dine oplevelser og dine erfaringer.
  • At skabe en god kontakt og gensidig tillid, så vi hurtigt kommer frem til det essentielle.
  • At arbejde ud fra “det hele menneske” som omfatter en balance af TANKE, FØLELSE og HANDLING.
  • Motivation, refleksion og handling.
  • At samtale på en let og humoristisk, men samtidig dyb og seriøs måde.

Klientudtalelser

“Jeg føler mig set, hørt og mødt i hver eneste session med Anne-Dorte” “Anne-Dorte skaber dybde og udvikling på sin varme og lette måde, hun evner virkelig at rumme mig. Hun er en unik lytter, som også hører det, jeg ikke siger.”

Jeg vil bare takke dig for vores forløb med Alexander Lambert (fødselsdag 20/01-11) Jeg er så taknemmelig for at have mødt dig. Da jeg kontaktede dig, var vi en familie i opløsning. Alexander var ked, i dårlig trivsel, indadvendt og sur. Det var hårdt for hele familien. Du mødte os med forståelse og gav os håb om en bedre fremtid. I dag, et halvt år efter vi stoppede, kan jeg fortælle, at Alexander er en glad, omsorgsfuld dreng, som er i god trivsel og skal starte i skole til sommer (6,5 år gammel). Han er vellidt i BH (før slog han de andre børn) og er blevet udadvendt og finder hurtigt nye venner på f.eks. legepladser. Han sprogforståelse er blevet alderssvarende (før var han to år bagud). Han har stadig lidt udfordringer men dem skal vi nok klare. Du er en af grunden til denne positive udvikling, du lavede bl.a et program til Alexander. Men vigtigst af alt, du gav mig støtte, forståelse og selvtillid. I stedet for, vi flere gange blev punket for, at vi var for svage og ikke opdragede vores søn. Du vejledte mig og udviklede mig til at forstå Alexander. Dette gav mig styrke, selvtillid og troen på at jeg gjorde det bedste for Alexander. Så tak for dig, held og lykke i fremtiden til dig og din familie Knus Lone og co

“At gå til coaching hos dig har givet mig nogle redskaber og metoder, som jeg selv kan arbejde videre med hjemme og derved få løst problemer, der måtte opstå. Jeg har fået øjnene op for ting i mit liv, som jeg ikke selv kunne se, men som du var god til at spore dig ind på og som nærmest blev en a-ha oplevelse, da jeg selv kunne se det. Du hjalp mig også til at bryde nogle gamle, uhensigtsmæssige mønstre i mit privat og arbejdsliv – og du gav mig mod på at prøve flere udfordringer i min private situation. Kort sagt så hjalp du mig igennem en meget svær tid i mit liv, hvor en personlig krise var altoverskyggende. Jeg er sikker på, at jeg ikke var kommet så godt igennem denne krise, hvis du ikke havde hjulpet og guidet mig via din coaching. Jeg kan kun sige tak!!!”