FAmilie-samtaler INKLUSIV BEHANDLING

Giv dit nervesystem en velfortjent pause – samtale inklusiv behandling

Som forældre er man selv udsat, træt og ofte lidt usikker på, om man nu også gør det rigtige. Man vil jo det bedste for sit barn, men får ofte overbrugt sine egne kræfter.

Trænger du til en pause og en tid kun tid dig, hvor du kan lette dit hjerte og få lidt gode fif med dig? Få en lille hverdags pause – kun til dig – og for dig og få en Ansigts Refleksterapi behandling til dit overbrugte nervesystem.

BØRN MED SÆRLIGE BEHOV - LÆR AT BEHANDLE

Har du et barn med særlige udfordringer – så er der hjælp at hente.

Lær vores hjemmetræningsmetode tilpasset præcist til dit barn. Giv dit barn mere ro, robusthed og overskud til hverdagens udfordringer.  

Alle kan lære at udføre metoden. 

Temprana-behandling

Temprana metoden er specielt til dit barn med en hjerneskade.

Der bliver udfærdiget et specielt hjemmetræningsprogram, som du oplæres i og I som familie følges nøje, guides og superviseres.
Der kan efter service lovens § 32 søges bevilling til et Temprana forløb.

Vi er en familie bestående af mor, far og to børn på 11 år pige og dreng 13 år.

Da vores søn har en øjensygdom, ledte vi med lys og lygte efter en behandling, der kunne hjælpe ham. Gennem en dygtig fysioterapeut fra Kalundborg, blev vi anbefalet at tage kontakt til Lone Sørensen.

Vi kom til et formøde hvor bla. Anne-Dorte deltog.

Vi oplevede en dybfølt forståelse for vores situation, og sammen med en virkelig professionel guidning følte vi os trygge ved at starte et forløb omhandlende Zone refleksterapi.

Opstartsdagen blev sammen med Anne-Dorte. Med et helt utroligt overskud bar hun os igennem en dag fyldt med overskridende læring. Til at starte med oplevede min kone og jeg os værende elefanter i en meget lille porcelænsbutik. At kunne forstå det uforståelige, kan kun lade sig gøre, hvis det sidestilles med noget kendt.

Den evne besidder Anne-Dorte Selv om vi hen mod afslutningen på kursus dagen var trætte og mentalt færdige, følte vi os sikre på, at vi havde fat i noget, som ville gavne vores barn.

Anne-Dortes indlevelse for hvad vi følte og tænkte gjorde, at hun forklarede flere af vores spørgsmål, inden vi fik formuleret dem. Det gav en følelsen af overskud og satte gang i et flow af nysgerrighed, så vi fik langt mere ud af dagen, end vi troede muligt.

Efter at have været i gang med hjemmebehandling i omkring 5. måneder føler vi, at vi gør en forskel for vores barn. Vi glæder os til at komme til opfølgning hos Anne-Dorte i nærmeste fremtid. Som familie kan vi varmt anbefale Anne-Dorte og Zone-refleksterapi.