LÆR SELV EN EFFEKTIV METODE HJEMMEBEHANDLING

Børn med angst har mange udfordringer, der påvirker hele familien. Med ansigtsrefleksterapi kan lære at hjemmebehandle dit barn

Angstsymptomer er den hyppigste form for psykisk lidelse blandt børn og unge, og opleves for nogle så alvorlige, at det medfører store konsekvenser og begrænset livsudfoldelse. Det gælder både for barnet og den unge selv, men også ofte for den nærmeste familie. Jo hurtigere, der tilbydes målrettet behandling, des lettere er det at komme af med de uhensigtsmæssige angstsymptomer.

Med Ansigts Refleksterapi tilbyder vi at behandle barnet eller den unge. Forældrene har også mulighed for at lære at udføre en specifik og målrettet handleplan til eget barn. For eksempel når barnet ikke vil I skole.

 

Angstsymptomer er den hyppigste form for psykisk lidelse blandt børn og unge

Download gratis handleplan

Angstens mange udtryk

Angst kan optræde i forskellige grader og have forskellige udtryk, og ofte optræder angstsymptomerne sammen med andre typer vanskeligheder hos barnet eller den unge. Angsten kan udløse en social angst, der hæmmer barnet og gør det umuligt at komme i skole. Her er hjemmetræningsmetoden til reduktion af angstsymptomer en stor hjælp for alle parter, idet stimuleringen kan udføres i trygge hjemmelige rammer, når barnet eller den unge har det bedst.

Ansigts refleksterapi som anvendt metode:

Refleksterapi, der primært udføres i ansigtet, men også på hænder og fødder, er en naturlig, nænsom og meget blid metode, der giver barnet eller den unge en unik mulighed for at mærke og opleve sig selv. I et forløb hos mig, Anne-Dorte Wæver udfærdiger vi en konkret, specifik og målrettet handleplan for det enkelte barn. 

For at opnå gode resultater er der tæt sammenhæng mellem undervisningen, forældrenes ihærdighed og den løbende rådgivning og opdatering fra mig – jeg følger familien i et tæt samarbejde for de bedste resultater.

Sådan kommer i igang:

Besøg min hjemmeside og se, hvilke kurser og behandlinger, jeg kan tilbyde dig og din familie.

Hjælpditbarn.dk/kurser 

Læs mere her om hvordan hjemmetræningsmetoden virker og hvad det kræver af jer som forældre: Hjælpditbarn.dk/ansigts-refleksterapi

Ring til Anne-Dorte nu og hør nærmere: 27 28 73 35