TEMPRANA REFLEKSTERAPI

Temprana Refleksterapi er et hjernebaseret hjemmetræningskoncept, målrettet børn og voksne med medfødte hjerne- eller senhjerneskader

Temprana Refleksterapi er et hjernebaseret hjemmetræningskoncept, målrettet børn og voksne med medfødte hjerne- eller senhjerneskader. Metoden er i lighed med ansigtsrefleksterapien udviklet og patenteret af Lone Sørensen og anvendes af forældre og behandlere over hele verden. Uddannelsen er en overbygning på Ansigtsrefleksterapien.

Temprana metoden er sammensat af forskellige stimulationsteknikker som ansigtsrefleks-, neurologisk fodrefleks-, håndrefleks- og muskelrefleksterapi samt ”Brain Gym”.

 

"Med Temprana refleksterapi bliver det muligt at træne kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes situation"

Derudover indgår også kostvejledning og rådgivning i kosttilskud målrettet til den enkelte person.

OBS: Bevilling til Temprana hjemmetrænings metoden kan søges efter service lovens § 32.
Dette er noget jeg hjælper med og indgår som en del af processen.

Sådan virker Temprana

Ved at påvirke forskellige refleksområder og punkter på kroppen stimuleres blandt andet hormonsystem, blodkredsløb, organer og muskler som via centralnervesystemet har tilknytning til hjernen.

Med Temprana refleksterapi bliver det muligt at træne kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes situation. Brain Gym-delen af programmet er bevægelsestræning, som stimulerer kroppen til at danne nye nerveforbindelser.

Hvis personen ikke er i stand til at udføre bevægelserne selv, kan de udføres af forældre, hjælpere eller pårørende. Temprana er en 100% naturlig metode og kan med fordel – og helt uden risiko – kombineres med andre træningsmetoder.

Personligt program

Når jeg arbejder med Temrana, vil jeg først invitere dig og dit barn til en forundersøgelse, det kan være hos mig men oftest vil de fleste gerne have jeg kommer hjem til dem af praktiske årsager. Efter samtale  med jer og forundersøgelse af barnet, udarbejder jeg et træningsprogram, der tilpasses dit barns helt specielle situation.  Det vil altid være en helt unik plan, som tager hensyn til barnets formåen, jeres mål og jeres ambition.

Alle har en unik sygdomshistorie – ingen er ens!

Langsigtet proces

Når en familie går i gang med hjemmetræning efter Temprana-metoden er det værd at vide, at det er en proces der kræver tålmodighed, idet øvelserne skal udføres 4 til 7 gange om ugen i mindst 12 måneder. Det fulde program tager hver gang 1 time og 15 minutter at udføre dagligt.

Men kan dog deles op i to omgange à 35-40 min. F.eks. hænder og fødder om formiddagen og ansigt om aftenen, når barnet skal sove. Det er oplagt at udføre ansigtsprogrammet om aftenen, da det er meget behageligt og søvndyssende.

Løbende kontakt 

Når du påbegynder et forløb med Temprana metoden hos mig, vil vi løbende være i kontakt. I skal som forældre ikke stå med spørgsmål, som I ikke kan finde svar på. På www.temprana.org kan du læse mere om behandlingen, teknikken og resultaterne.

Temprana kan bevilliges efter service lovens § 32 – for yderligere information kontakt Anne-Dorte ( se info nederst)

Priser for et forløb

Temprana Rehabilitering Metode Lone Sorensen
Forundersøgelse , 2-3 timer kr. 2.895,00
Forældre/pårørendekursus 3 dage, 24 timer: kr. 39.795,00
Opfølgningskonsultatio, 2-3 timer: kr. 2895,00
+ transporttillæg ved hjemmebesøg

 

Kontakt mig for yderligere information:

Telefon 27 28 73 35 
Mail: adw@annedortewaever.dk