Lær en effektiv og blid metode

Du kan lære selv at behandle dit barn med ansigtsrefleksterapi. Metoden afbalancerer dit barns nervesystem.

Refleksterapi er en naturlig, nænsom metode, der giver barnet eller den unge en unik mulighed for at mærke og opleve sig selv. Behandlingen udføres primært i ansigtet, men også på hænder og fødder. I et forløb hos mig, Anne-Dorte Wæver udfærdiger vi en konkret, specifik og målrettet handleplan for det enkelte barn. På hjemmesiden Hjælpditbarn.dk kan du læse mere om metoden  og dens oprindelse.

Gratis handleplaner

Du kan også downloade gratis handleplaner, så du selv kan arbejde med ansigtsrefleksterapi. læs om handleplanerne på hjemmesiden hjælpditbarn.dk


GRATIS HANDLEPLANER

Hvad det kræver af forældrene ?

For at opnå gode resultater, er der tæt sammenhæng mellem undervisningen, forældrenes ihærdighed og den løbende rådgivning og opdatering fra mig – jeg følger familien i et tæt samarbejde for de bedste resultater.

Det kræver, at du eller I afsætter ca. 40 min. 4-5 gange ugentligt ( eller hvordan man nu kan passe det ind for den øvrige familie)

Mange sætter behandlingen ind i stedet for godnat-ritualet.

Læs mere her: 

Sådan lærer du metoden – specifikt udarbejdet til dit barns udfordring

Her kan du læse om kurser, samtaler og behandlinger

 

Sådan hjælper du dit barn

Tryk på linket for at komme til uddybende beskrivelser af, hvordan du kan arbejde med ansigtsrefleksterapi og dit barn med udfordringer. 

  1. Angst
  2. ADHD /ADD
  3. Adopteret
  4. Autisme
  5. Særlig sensitiv
  6. Tourette
  7. Præmature
  8. Sengevædere
  9. Night Terror 
  10. Stammere  

Kontakt Anne-Dorte for yderligere information på:

Mail: adw@annedortewaever.dk

Telefon: 27287335

Vi er en familie bestående af mor, far og to børn på 11 år pige og dreng 13 år.

Da vores søn har en øjensygdom, ledte vi med lys og lygte efter en behandling, der kunne hjælpe ham. Gennem en dygtig fysioterapeut fra Kalundborg, blev vi anbefalet at tage kontakt til Lone Sørensen.

Vi kom til et formøde hvor bl.a. Anne-Dorte deltog. Vi oplevede en dybfølt forståelse for vores situation, og sammen med en virkelig professionel guidning følte vi os trygge ved at starte et forløb omhandlende Zone refleksterapi.

Opstartsdagen blev sammen med Anne-Dorte. Med et helt utroligt overskud bar hun os igennem en dag fyldt med overskridende læring. Til at starte med oplevede min kone og jeg os værende elefanter i en meget lille porcelænsbutik.
At kunne forstå det uforståelige, kan kun lade sig gøre, hvis det sidestilles med noget kendt.
Den evne besidder Anne-Dorte Selv om vi hen mod afslutningen på kursus dagen var trætte og mentalt færdige, følte vi os sikre på, at vi havde fat i noget, som ville gavne vores barn.

Anne-Dortes indlevelse for hvad vi følte og tænkte gjorde, at hun forklarede flere af vores spørgsmål, inden vi fik formuleret dem. Det gav en følelsen af overskud og satte gang i et flow af nysgerrighed, så vi fik langt mere ud af dagen, end vi troede muligt.

Efter at have været i gang med hjemmebehandling i omkring 5. måneder føler vi, at vi gør en forskel for vores barn.

Vi glæder os til at komme til opfølgning hos Anne-Dorte i nærmeste fremtid.
Som familie kan vi varmt anbefale Anne-Dorte og Zone-refleksterapi.

Stig Westphal