Opnå ro i krop og sjæl

Oplev hvad der sker, når samtale-terapi ledsages af blid ansigtsmassage. Aktiver den indbydes kemi mellem krop og psyke

Samtaler kombineret med ansigtszoneterapi / ansigtsrefleksterapier en  ny unik og effektiv metode til at få krop og sjæl i ro og balance. Med fantastisk gode resultater når psyke og kroppens egen kemi arbejder sammen!Jeg har nu gennem flere år arbejdet med mange artede problematikker på mange forskellige måder og det bedste og hurtigste resultat jeg har opnået er gennem en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi.

Samtalerne, hvor du bliver opmærksom på mønster og vaner og samtidig får redskaber til at ændre din dagligdag på en ny hensigtsmæssig måde. Ansigtszone – og refleksterapien, der med sin dybdegående påvirkning af centralnervesystemet, virker yderst beroligende på krop og sind og samtidig arbejder dybt for at opnå balance i hele ens kemi.

 

Yderst virkningsfyldt og behageligt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen.

 

Nervesystement bringes til ro

Alle former for problematikker kan benyttes her, som er en kombination af samtale og efterfølgende en behagelig og samtidig yderst effektiv behandling, hvor nervesystemet bringes i ro og følelsen er, at du efterfølgende mærker en ro langt inde og en øges robusthed i din hverdag. Vi tager det gang for gang, hvordan det passer bedst for dig – nogle gange vil du have brug for kun at samtale, andre gange halv tid til samtale / halv tid til behandling.

Vi tager udgangspunkt i der, hvor du er og hvad dit behov er. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, så du kan få følelsen af indre ro, robusthed og selvværdsfølelse tilbage i din hverdag.

1 1/2 times sessioner i en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi –  en unik helbredende og effektiv måde at arbejde med sin stress på.