Mangler du at mærke dig selv

Har du brug for at kunne tackle en konkret situation bedre?

 • Føler du dig udbrændt, træt, ensom eller rodløs?
 • Hvilke mønstre (positive og negative) har din historie skabt?
 • Mangler du at kunne mærke dig selv i dit hverdagsliv?
 • Kroppen er en sladrehank – hvad forsøger den at fortælle dig?

Har du en længsel efter at komme videre med dit liv, men ikke ved hvordan, så ring til Anne-Dorte i dag på mobil 27 28 73 35 - og få en gratis indledende samtale.

Når mange af os støder på barrierer eller ikke kommer videre, selvom vi måske godt ved, hvad det handler om, så kan få terapeutiske samtaler, måske være dét der skal til, for at skubbe dit liv et skridt videre i den rigtige retning.

Det handler om at finde en balance mellem det man tænker, det man føler og den måde man handler på. Dét er et helhedsorienteret menneske syn. Jeg hjælper dig trygt igennem en proces, hvor du bliver bevidst om dine følelser og lærer at sætte de grænser, du måske aldrig sådan rigtigt har turde sætte før. Derigennem får du mod og energi til at handle, så du kan skabe det liv, der giver mening for dig og gør dig glad.

Igennem samtale – terapien vil du kunne dykke ned i dine udfordringer, fyldt af AHA-oplevelser og spørgsmål, du ikke lige havde tænkt på, at stille dig selv.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at ændre de situationer, hvor dine mønstre og vanetænkning forhindrer dig i at handle i overensstemmelse med din indre fornemmelse og styrke.

Du er ikke alene – jeg er der hele tiden – lige ved siden af dig.

Hvad er samtale – terapi hos Anne-Dorte.

Når det vi viser i den ydre verden ikke stemmer overens med det vi mærker i vores indre, opstår en ”mislyd” der kommer til at fylde mere og mere.

Længslen efter at finde ”hjem” og finde ind til det, vi virkelig går og søger efter; AT GØRE OG VÆRE – vokser sig større og større. Vi mærker et hul i maven, utilfredshed, ked af det eller vrede – men ofte ved vi ikke, hvordan vi skal tage fat, eller også tør vi ganske simpelthen ikke.

Når vi tør være den, vi er, med det temperament og de kompetencer vi har med os, sammen med vores livshistorie, (som er den erfarings kompetence, vi skal bruge), – først da bliver vi stærke, robuste, glade mennesker der gror i ro og på den måde, det er tiltænkt os hver især.

Vær ikke nervøs eller ængstelig for at tage fat, for tro mig – jeg har ALDRIG nogen sinde hørt om nogen, der har fortrudt arbejdet med at finde ”hjem” – tværtimod – så er det mere, ”hvorfor gjorde jeg det ikke noget før?”

Hvordan er samtale- terapien anderledes?

Samtale – terapien er en proces, der lukker op for det enkelte menneskes ressourcer og genfinder de kompetencer og redskaber, der er brug for til at ændre irrelevante begrænsninger og hæmmende overbevisninger.

Det er en positiv, handlingsorienteret dialog, som tager udgangspunkt i konkrete og specifikke udfordringer. I processen handler det om “at gå på opdagelse”, åbne udviklingsmuligheder og skabe flow og sammenhæng ud fra de nuværende ressourcer.

Mange mennesker har deres opmærksomhed rettet mod, hvad de ikke vil og ikke kan. Her sætter vi fokus på, hvad du i virkeligheden gerne vil og hvad du har mulighed for. Derved bliver der skabt en positiv og dynamisk “aura”, som vil præge såvel dig selv som omgivelserne og din sociale sfære.

Samtalerne handler ikke kun om at få ønsker indfriet, men også om bevidste fravalg, selverkendelse og prioritering.

Hvem benytter sig af samtale – terapi?

Alle der er motiveret og har lyst til at gennemføre de ændringer, der skal til, for at opleve og mærke det liv man ønsker udfolde sig.

Du kender sikkert oplevelsen af, at være utilfreds med dér, hvor du er lige nu…og den tilknyttede frustration, – for eksempel når man ikke kan ‘få fat på’, hvad man skal gøre eller, hvordan man kommer derhen, hvor man virkelig gerne vil være. Det er her coaching kommer ind som arbejdsredskab.

 

Hvilke emner egner sig?

Det vil ofte handle om personlige værdier og erkendelser indenfor alle livets områder – såvel det private som professionelle arbejdsliv. Stort set alle emner egner sig og intet er for småt, idet selv en lille ændring eller justering i hverdagen kan have stor betydning.

Eksempler:

 • Skabe sammenhæng og flow i livet – finde ud af hvad man virkelig vil med  sit liv.
 • Opdage nye dybder og kvaliteter.
 • At kunne eller turde træffe vigtige beslutninger.
 • At kunne sætte tydelige grænser på en positiv måde.
 • Forbedring af relationer til andre – parforhold, børn/delebørn, kollegaer, kunder, samarbejdspartnere o.a.
 • Opnå ro og overblik i stedet for stress og følelsen af at være presset og udbrændt.
Længsel i livet

Selv en lille ændring eller justering i hverdagen kan have stor betydning.

Hvad er målet med samtale – terapi og hvad får man ud af det?

Udgangspunktet er de udfordringer du står med lige nu – store som små. Målet er at få skabt ro og overblik, så du mærker din egen energi og tør bruge dine kompetencer.

Du står måske ved en skillevej, har mistet overblikket i en stresset hverdag, er utilfreds med jobbet, kollegaer eller parforholdet. Måske kender du svarene allerede, men er usikker og har brug for at vende nogle ting med en uvildig,der kan hjælpe dig med at se det bedste i dig og få det frem.

Det man personligt får ud af det, når man går 100% ind i processen, er en indre klarhed og ro, som bringer større selvtillid, glæde og energi ind i hverdagen.

Hvordan foregår samtalerne?

En session tager typisk en time. Med udgangspunkt i din konkrete situation og de problematikker, der fremkommer, justeres fremgangsmåden i takt med udviklingen og paratheden til forandring. Jeg hjælper dig med at opdage og genkende mønstre og forhindringer og hvordan du kan arbejde med dem. Sammen finder vi en realistisk strategi og tidslinie for forandringsprocessen.

Ved hjælp af en struktureret dialog hjælper jeg til:

Afklaring og erkendelse af:

 1. En dybere og mere reel forståelse af den nuværende situation.
 2. Hvad der giver mening i de givne præmisser.
 3. Hvordan du kommer dertil, hvor du gerne vil være.

Imellem sessionerne vil der være hjemmearbejde! For selv om nye indsigter og impulser vil opstå i selve sessionerne, vil du få redskaber til at arbejde videre med i perioden mellem sessionerne, så processen er i kontinuerlig bevægelse og udvikling.

Sådan kommer du/I i gang:

Find ud af, om samtale – terapi er en udviklingsmetode, som passer til dig. Hvis du er i tvivl, er jeg altid klar til en snak – ring nu og få svar på dine tvivls spørgsmål på 2728 7335 og høre nærmere. Er du klar til at indgå i et udviklingsforløb så bestil din første tid nu…enten på telefon, på mail: adw@annedortewaever.dk, eller bestil tid på online booking.

Det er min erfaring, at det giver størst gevinst at binde sig til et vist antal gange. Derved bliver processen mere fokuseret og fører til et mere seriøst resultat.

Spørgsmål eller tvivl?

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk