Traume forløsende TERAPI

Fantastisk gode resultater når psyke og kroppens egen kemi arbejder sammen!

Indre ro og selvværdsfølelse…. Jeg har nu gennem flere år arbejdet med traumer og fundet frem til den absolut bedste, mest nænsomme og effektive metode til at slippe gamle traumer og dermed lade din indre ro og selvværdsfølelse komme frem.

 

Resultaterne opnås gennem en kombination af samtale og ansigtszone- og refleksterapi – en ny unik og effektiv måde til behandling af traumer, uanset om de er nye eller gamle.

Metoden kan anvendes til alle aldre: børn, unge, voksne og ældre – og er en fantastisk kombination til blandt andet reduktion af:

  • Stress
  • Trauma
  • Emotionelle ubalancer
  • Mentale dysfunktioner
  • Depression
  • Udbrændthed
  • Spiseforstyrrelser

Gennem samtalerne bliver du opmærksom på mønstre og vaner og hvor de kommer fra. Måske du nogen gange føler dig meget trist eller deprimeret, uden at vide hvorfor – eller du reagere totalt uhensigtsmæssigt men ikke kan styre det?

Hvem tilhører følelserne?

Er følelserne dine – eller kan det være en følelse der ”blev plantet” i dig, da du lå inde i din mors mave? Megen forskning tyder på, at nogle følelser som man ikke kan relaterer til noget konkret, eller man undres over, da man ikke kan se, hvorfor følelsen lige skulle dukke op nu, – kan være at ens mor i en periode har haft det svært under graviditeten med dig – og nu har du følelsen. Det kan blandt andet være de følelser, der ligger som blokeringer hos dig som celle hukommelse og det er dem, vi heldigvis kan ændre på. Det kan selvfølgelig også være et traume opstået på et tidspunkt i dit liv – gammelt eller nyt – men vigtigst af alt – traumet kan opløses på en meget nænsom, blid og effektiv måde via de terapeutiske samtaler i kombination med ansigts zone – og releksterapi.

Yderst virkningsfyldt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen

Traumer

Resultaterne opnås gennem en kombination af samtale og ansigtszone- og refleksterapi – en ny unik og effektiv måde til behandling af traumer, uanset om de er nye eller gamle.

Hvordan behandlingen virker og fungerer

Metoden er en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en konkret plan.

Med den metode bliver det muligt for dig, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – et dybt niveau, som en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand der er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækningen og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden.

Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret. Yderst virkningsfyldt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen.

1 1⁄2 times sessioner i en kombination af samtale og behandling med ansigtszone- og refleksterapi er en unik helbredende og effektiv måde at arbejde sine traumer ud af krop og sind.

Kontakt mig for en uformel snak og hør, hvordan denne metode kan hjælpe dig.

Spørgsmål eller tvivl?

Ring altid til mig eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:

Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk