Nænsom og effektiv behandling af stress og udbrændthed

Samtaler og ansigtszone – og refleksterapi kan med stor fordel benyttes til forebyggelse af stress, men også når stressen har gjort sit indtog

Bliv hjulpet af én, der selv har mærket på egen krop, hvad det vil sige, når krop og psyke bliver sat ud af spil. Som kender faresignalerne og symptomerne.

Og som vil hjælpe dig med at finde ind til din største kilde til stress, og give dig værktøjer til at komme videre med. Få hjælp til, at skille tingene ad, så din mentale tilstand bliver tømt for stress og overvældethed og få ro i krop og sjæl.

Anne-Dorte tager respektfuldt udgangspunkt i det, der fylder mest for dig lige nu. Og facilitere en tryg atmosfære for dig, der gerne vil af med dine uhensigtsmæssige og måske destruktive hæmmende mønstre – til, at du kan ændre adfærd og gøre brug af din livserfaring på en positiv måde ved hjælp af dine styrker.

 

Dine ressourcer og kompetencer bliver åbenlyse og brugbare. Du finder ind til dine kernekompetencer og integrerer dem i såvel dit privatliv som i dit arbejdsliv. En robust, stærkere og gladere dig.

Vi finder ind til, hvad der ligger bag din stress

Samtale og ansigtszone / ansigtsrefleksterapi er en stærk kombineret behandling, hvor vi sammen finder frem til, hvad der ligger til grund for din stress.

Du bliver mere sikker på, hvad der er indenfor din kontrol og dermed noget du har indflydelse på. Du vil opnå en erkendelse af, hvad der er udenfor din kontrol og dermed noget du kan lære at acceptere uden yderligere involvering og forkert brug af din energi.

Dine ressourcer og kompetencer bliver åbenlyse og brugbare. Du finder ind til dine kernekompetencer og integrerer dem i såvel dit privatliv som i dit arbejdsliv. En robust, stærkere og gladere dig.

 

Terapeutiske - samtaler og ansigts refleksterapi i en ny unik og effektiv måde til behandling af stress. Med fantastisk gode resultater når psyke og kroppens egen kemi arbejder sammen!

Længsel i livet

En stærk kombination

Jeg har nu gennem flere år arbejdet med stress på mange måder og det bedste og hurtigste resultat jeg har opnået er gennem en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi.

Samtalerne, hvor du bliver opmærksom på mønster og vaner og samtidig får redskaber til at ændre din dagligdag på en ny hensigtsmæssig måde. Ansigtszone – og refleksterapien, der med sin dybdegående påvirkning af centralnervesystemet, virker yderst beroligende på krop og sind og samtidig arbejder dybt for at opnå balance i hele ens kemi.

Yderst virkningsfyldt og behageligt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen.

1 1/2 times sessioner i en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi –  en unik helbredende og effektiv måde at arbejde med sin stress på.