Tilføj din overskrift her

Oplev en unik, særlig og effektiv måde at få forløst dine udfordringer på. Hvad enten det er traumer, stress, udbrændthed eller ubehagelige følelser du går og bokser med, men har svært ved at tage fat på eller ikke helt ved hvordan, så læs videre her.

Samtaler kombineret med ansigtszoneterapi – & refleksterapi er en unik og effektiv metode til at få krop og sjæl i ro og balance. Det giver fantastisk gode resultater når psyke og kroppens egen kemi arbejder sammen og kommer ind til kernen /årsagen!

 

Metoden er virksom for alle uanset, hvilke problematikker du måtte have med dig. Måske du er ny på et stressende arbejdsmarked, hvor de alt for løse rammer gør, at du bliver stresset og mister din selvværdsfølelse – måske du er en forældre med et overbrugt nervesystem, der har brug for egenomsorg og få lettet hjertet, måske du går rundt med en uforklarlig tyngde, tristhed og ikke ved, hvad du skal gøre for at komme af med den.

Jeg har nu gennem flere år arbejdet med mange forskellige problematikker på mange forskellige måder og det bedste og mest effektive resultat jeg har opnået er gennem en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi.

Samtalerne, hvor du bliver opmærksom på mønster og vaner og samtidig får redskaber til at ændre din dagligdag på en ny hensigtsmæssig måde. Ansigtszone – og refleksterapien, der med sin dybdegående påvirkning af centralnervesystemet, virker yderst beroligende på krop og sind og samtidig arbejder dybt for at opnå balance i hele din kemi.

 Når mange af os støder på barrierer eller ikke kommer videre, selvom vi måske godt ved, hvad det handler om, så kan terapeutiske forløb, måske være dét der skal til, for at skubbe dit liv et skridt videre i den rigtige retning.

Det handler om at finde en balance mellem det man tænker, det man føler og den måde man handler på. Dét er et helhedsorienteret menneske syn. Jeg hjælper dig trygt igennem en proces, hvor du bliver bevidst om dine følelser og lærer at sætte de grænser, du måske aldrig sådan rigtigt har turde sætte før. Derigennem får du mod og energi til at handle, så du kan skabe det liv, der giver mening for dig og gør dig glad.

Jeg har nemt ved at sætte mig ind i andres tanker, følelser og forstå dem der ud fra. For mig er ét af de vigtigste redskaber i coaching at evne empati og turde bruge sin intuition, for at kunne nå ind til, hvad den enkeltes problematik i virkeligheden handler om.

En af mine styrker ligger i at fastholde det enkelte menneske i det, de rigtig gerne vil, og ud fra egne kompetencer og resurser at finde mod til at tage ansvar for eget liv – i tanker, følelser og ikke mindst i konkrete handlinger.

Vi skaber i samspil et trygt miljø, hvor du kan tage chancer og tænke anderledes end du plejer. Det vil give dig mulighed for at træffe nye valg og handle anderledes.

Hos mig møder du en terapeut, der har en god evne til at lytte, at være nærværende, tillidsfuld og troværdig. Det er dig det handler om – og jeg er din hjælper.

Udover terapeutiske forløb er en af mine specialer at arbejde med en ”hjemmetræningsmetode” til Børn med særlige behov. Metoden er ansigtszone-&refleksterapi hvor der bliver lavet en speciel handleplan præcist til de udfordringer dit barn måtte have. I som forældre lærer at udfører planen som udføres derhjemme i fred og ro og når det passer ind i familiens dagligdagsliv 4-5 x ugentligt. Med denne metode opnås virkelig gode resultater og beroligere dit barns overbrugte nervesystem Læs mere her: https://annedortewaever.dk/boern-med-saerlige-behov/

Jeg har 35 års erfaring i at arbejde med mennesker og nyder det hver eneste dag. Min baggrund for det er, at jeg er Socialpædagog, psykoterapeut, coach, ansigtszone- & refleksterapeut samt tempranaterapeut.