• Post published:13. maj 2020

Velkommen i min nye klinik på Bredgade 33A i Behandlerfællesskabet Drivkraft

Så åbnede jeg endelig!

Min nye klinik på Bredgade 33A i behandlerfællesskabet Drivkraft “live” på alle måder – og jeg kan ikke vente med at invitere dig indenfor.

Kig rundt på siden her – og bliv inspireret til, hvordan vi eventuelt kan arbejde sammen om, at du får endnu mere ud af livet. Børn, unge og voksne Jeg arbejder med børn, unge og voksne. Og meget gerne par og hele familier.

Et speciale er refleksterapien, der arbejder dybt i det limbiske nervesystem, hvor viljen ikke rækker – men hvor kroppen af denne vej begynder at spille i takt med dit intellekt. En synergi med kæmpe potentiale.

Overbygningen Temprana er en verdensanerkendt træning, der henvender sig til dit barn, født med handikap. Min baggrund En lang karriere som coach, terapeut og behandler hjælper mig med at stille skarpt på, hvad du og ofte også relationerne omkring dig, med god effekt kan blive mere bevidste omkring.

Du skal have det godt!

Kom, kom … velkommen!

Kærlig hilsen Anne-Dorthe