You are currently viewing Velkommen i min  klinik!

Velkommen i min nye klinik på Bredgade 33A i Behandlerfællesskabet Drivkraft

Min nye klinik  er “live” på alle måder – og jeg kan ikke vente med at invitere dig indenfor, i et fantastisk miljø og til en super dejlig stemning der møder dig ligefra, du træder ind af døren.

Kig rundt på siden her – og bliv inspireret til, hvordan vi eventuelt kan arbejde sammen om, at du får endnu mere ud af livet. Jeg arbejder med børn, unge og voksne. Og meget gerne par og hele familier.

Et speciale er samtalen i kombination med refleksterapien. Der sker fantastiske ændringer i dit velbefindende når krop og sind får lov til at åbne op og samarbejde! Ansigts refleksterapien, der arbejder dybt i det limbiske nervesystem, hvor viljen ikke rækker – men hvor kroppen af denne vej begynder at spille i takt med dit intellekt. En synergi med kæmpe potentiale.

Overbygningen Temprana er en verdensanerkendt træning, der henvender sig til dit barn, født med handikap. Min baggrund En lang karriere som coach, terapeut og behandler hjælper mig med at stille skarpt på, hvad du og ofte også relationerne omkring dig, med god effekt kan blive mere bevidste omkring.

Du skal have det godt!

Kom, kom … velkommen!

Kærlig hilsen Anne-Dorte